Hae
Ready Steady Flow

Blogimme tunnettiin ennen nimellä ”Hei meillä valvotaan”. Tuo nimi oikeastaan kertoo alkuperäisen syyn blogin aloittamiselle: meillä valvottiin rankasti monta vuotta! Blogi perustettiin alunperin vertaistuelliseksi paikaksi allergia-refluksisuossa tarpoville perheille. Pikkuhiljaa sairausasiat jäivät blogissa taka-alalle ja lapset siirtyivät teksteissä keskiöstä sivuun. Aloimme vuosi vuodelta enemmän keskittymään allergiaruuan reseptien jakoon ja terveyaiheiden miettimiseen, ja mikä kivointa: aloimme kirjoittamaan yhä enemmän yhdessä tätä blogia. Allergia-, refluksi- ja astma-asioiden selvittelyjen kautta jouduimme ottamaan todella syvällisesti selvää kaikesta, mikä liittyy hyvinvointiin – ja tässä sitä nyt ollaan: kirjoittamassa blogia, jonka uusi nimi kertoo paremmin siitä, mitä blogi nykyään sisältää.

Blogimme sisältää tekstejä muun muassa fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista, tietoja ja kokemuksia ruuasta, reseptiikkavinkkejä, pohdintoja vanhemmuudesta ja parisuhteesta sekä muita palasia oikeasta arjesta. Ja tämä kaikki suodattuen hienovaraistesti perhelifestyle-teeman kautta. Tervetuloa mukaan!

Emmi

Minä olen blogin hengellisyydestä vastaava tyyppi, moi! Blogin suhteen kirjoittelen siis henkiseen hyvinvointiin liittyviä juttuja: psykologia, NLP, muu itsensä kehittäminen ja syvälliset pohdinnat ovat minun alaani. Jaan myös (koti)äitiyteen liittyviä pohdintoja ja palasia elämästämme sieltä täältä; blogista saattaa siis löytyä juttua liittyen niin kulttuuriin kuin sisustukseenkin! Minä olen se, jota saa syyttää kirjoitusvirheistä ja huonoista kuvista, sillä olen meidän tiimin kirjoitusasutarkistaja ja kuvien ottaja.
Tykkään aforismeista ja mietelauseista, ja jokaiseen tilanteeseen löytyykin jokin sopiva, heh. Tällä hetkellä ajankohtainen on ”Älä provosoidu, vaikka sinua provosoidaan”. Tätä miettiessä ollaan selvitty niin lasten uhmat, yksityiselämässä kohdatut piikittelyt kuin blogiinkin tulleet ilkeät kommentit. Positiivinen elämänasenne on minun elämässäni kantava voima: uskon siihen ja olen todennut sen vahvaksi onnellisuuden edistäjäksi! Some-elämän ulkopuolella olen YTM ja harrastan blogijuttujen lisäksi opiskelua sekä epäsäännöllisen säännöllisesti liikuntaa, lukemista ja valokuvausta muun oikean sosiaalisen elämän lisäksi. Tällä hetkellä hoitovapailun lisäksi teen sisällöntuotannon hommia hyvinvointialan yrityksiin.

Ramon

Minun käsialaani tässä blogissa ovat jutut terveydestä ja ravitsemuksesta. Olen luonteeltani varsin skeptinen kaikkea kohtaan ennen kuin olen itse testannut ja todennut jonkun toimivaksi. Olen opiskellut muun muassa ravitsemustiedettä ja minulla on fysioterapeutin sekä personal trainerin pätevyys. Työskentelin uniasiantuntijana seitsemän vuotta ja tällä hetkellä olen tekemisissä istumaterveyden kanssa kansainvälisellä tasolla markkinoinnin ja myynnin parissa. Olen joutunut viimeisen viiden vuoden aikana muokkaamaan käsitystäni niin terveys- kuin ravitsemusasioissakin melkoisesti ja tiedän, että sillä saralla riittää opittavaa lähes loputtomasti. Pyrin hahmottamaan ihmisen kokonaisuutena, siksi minua kiinnostavat esimerkiksi kiinalaisen lääketieteen kaltaiset kokonaisvaltaiset ajatusmallit. Minulle laadukas ja ravinnerikas ruoka on yksi tärkeimmistä tekijöistä terveyden ylläpitämisessä. Pidän toisaalta myös ravintolisiä erittäin hyödyllisinä terveyden ja ravitsemuksen tukijana, kunhan annostus on oikea ja niiden käyttö on perusteltavissa. Olen sitä mieltä, että jos tietyt perusasiat eivät ole tasapainossa, kuten vaikkapa unen laatu ja määrä, riittävä nesteytys ja puhdas hengitysilma, on turha lähteä etsimään ratkaisua ongelmiinsa ihmepillereistä. Juuri tällä hetkellä minulle ajankohtaisinta on kehittää itseäni isänä sekä puolisona.

Lapset

Blogissa puhutaan lapsista bloginimillä. Pikkusankari on seitsemänvuotias reipas, tunteikas ja hyvin mielikuvituksellinen koululainen. Minimullistaja on kaikesta kiinnostunut, hauska ja iloinen nelivuotias. Snadisöpöys on nauravainen, touhukas ja sosiaalinen taapero.