Hae
Ready Steady Flow
Kaupallinen yhteistyö

TOP5 päivitetyt kuumat juomat osa 5/5

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

ashwagandha

Nyt olisi aika viimeisen osan kuumien juomien postaussarjasta! Tässä postaussarjassa jaan teille toimiviksi todettuja kuumia juomia, joilla voit viedä kahvi- ja/tai teehetken seuraavalle levelille. Näissä resepteissä yhdistetään keskenään erilaisia yrttejä ja lääkinnällisiä sieniä, joilla voidaan vaikuttaa niin jaksamiseen, mielialaan, keskittymiseen kuin rauhoittumiseenkin. Nyt valmistetaan iltaan sopiva rauhoittava juoma!

5 Ashwagandha iltamaito

Tämä on intialainen klassikkoiltajuoma, mutta pienellä twistillä. Perinteisesti tämä valmistetaan niin, että lisätään lämpimään lehmänmaitoon vain ashwagandhaa ja hunajaa.

Itse käytän kasvi(maito)juomaa pohjana, jonka lämmitän kattilassa. Sitten lisään juomaan vispilällä sekoittaen 1tl ashwagandhaa, 1tl carobjauhetta, 0,25tl ceylonkanelia ja 1tl hunajaa. Jos siedät lehmänmaitovalmisteita, niin voit lorauttaa sekaan vielä tilkan kuohukermaa viimeistelyksi.

ashwagandha

Ashwagandhalla on kortisoliaineenvaihduntaa tasapainottava vaikutus. Se siis laskee stressitasoa ja rauhoittaa kehoa. Nauti tämä juoma illalla 2h ennen nukkumaan menoa.

Tässä oli kaikki päivitetyt kuumat juomat! Toivottavasti sait uusia vinkkejä juomiseesi 🙂 Jos toivot jotakin erityistä aihetta käsiteltävän blogissa, niin aina saa heittää aiheita!

ashwagandha

// Ramon

Huomioitavaa: Kaikki postasusarjan juomat sisältävät voimakkaita yrttejä, joilla on vaikutuksia kehon fyysisiin ja kemiallisiin reaktioihin monellakin tasolla. Jos käytät lääkkeitä, keskustele ensin lääkärisi kanssa mahdollisista sivuvaikutuksista.

Postaussarjan juomia ei tule käyttää kaikkia saman päivän aikana, eikä niitä tule myöskään käyttää jatkuvasti. Keho tottuu pitkittyneeseen käyttöön, eikä niistä silloin saa enää toivottua efektiä. (Kofeiinikahvia juojille varmasti tuttu juttu… ? )

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS:

TOP5 PÄIVITETYT KUUMAT JUOMAT OSA 1/5

TOP5 PÄIVITETYT KUUMAT JUOMAT OSA 2/5

TOP5 PÄVITETYT KUUMAT JUOMAT OSA 3/5

TOP5 PÄIVITETYT KUUMAT JUOMAT OSA 4/5

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *