Hae
Ready Steady Flow
Kaupallinen yhteistyö

TOP5 päivitetyt kuumat juomat osa 4/5

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

reishikaakao

Neljäs eli toiseksi viimeinen osa tätä kuumien juomien postaussarjaa on käsilläsi nyt! Postaussarjassa jaan teille toimiviksi todettuja kuumia juomia, joilla voit viedä kahvi- ja/tai teehetken seuraavalle levelille. Näissä resepteissä yhdistetään keskenään erilaisia yrttejä ja lääkinnällisiä sieniä, joilla voidaan vaikuttaa niin jaksamiseen, mielialaan, keskittymiseen kuin rauhoittumiseenkin. Nyt lähdetään tekemään kaakaota, nam!

4 Reishikaakao

Tähän reseptiin tarvitset riisi-, manteli-, kaura-, tattari-, hirssi- tai kookos(maito)juomaa, 2tl kaakaojauhetta, 0,5tl instant reishijauhetta ja haluamaasi makeutusta. Toffeenmakuiset steviatipat sopivat reishikaakaoon hyvin.

Lämmitä kattilassa keskilämmöllä mukillinen haluamaasi kasvi(maito)juomaa ja sekoita vispilällä kaakao sekaan. Lisää reishi ja makeutus.

reishikaakao

Reishillä on kehoa tasapainottava ja rauhoittava vaikutus. Se taittaa myös kaakaon lievästi piristävää efektiä. Tämä juoma on täydellinen iltapäivään tai alkuiltaan, esimerkiksi työpäivän jälkeen.

// Ramon

Huomioitavaa: Kaikki postasusarjan juomat sisältävät voimakkaita yrttejä, joilla on vaikutuksia kehon fyysisiin ja kemiallisiin reaktioihin monellakin tasolla. Jos käytät lääkkeitä, keskustele ensin lääkärisi kanssa mahdollisista sivuvaikutuksista.

Postaussarjan juomia ei tule käyttää kaikkia saman päivän aikana, eikä niitä tule myöskään käyttää jatkuvasti. Keho tottuu pitkittyneeseen käyttöön, eikä niistä silloin saa enää toivottua efektiä. (Kofeiinikahvia juojille varmasti tuttu juttu… ? )

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS:

TOP5 PÄIVITETYT KUUMAT JUOMAT OSA 1/5

TOP5 PÄIVITETYT KUUMAT JUOMAT OSA 2/5

TOP5 PÄVITETYT KUUMAT JUOMAT OSA 3/5

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *