Hae
Ready Steady Flow
Kaupallinen yhteistyö

TOP5 päivitetyt kuumat juomat osa 2/5

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Meneillään on mielenkiintoinen, viisiosainen postaussarja, jossa jaan teille toimiviksi todettuja kuumia juomia, joilla voit viedä kahvi- ja/tai teehetken seuraavalle levelille. Näissä resepteissä yhdistetään keskenään erilaisia yrttejä ja lääkinnällisiä sieniä, joilla voidaan vaikuttaa niin jaksamiseen, mielialaan, keskittymiseen kuin rauhoittumiseenkin. Tämä toinen osa käsittelee vihreää teetä!

2 Vihreä tee gojimarjoilla ja shilajitilla

Vihreä tee sellaisenaan on jo yksi terveellisimmistä juomista maan päällä, mutta tällä tuunauksella pystyt nostamaan sen ORAC-arvoa moninkertaiseksi.

Keitä ensin suosikkiteesi ja lisää sekaan kourallinen Tiibetin gojimarjoja ja 0,25-0,5tl shilajituutetta. Hunaja sopii hyvin tämän juoman makeuttamiseen.

vihreä tee

Kuivatut gojit turpoavat teessä pehmeän pulleiksi, kun annat niiden olla siellä +10min. Näin ne myös imeytyvät helpommin ja teestä tulee samalla hieman ruokaisampi. Shilajit on erittäin mineraalipitoista ainetta, jota kerätään Himalajan vuoristosta. Shilajit tarkoittaa suomeksi vuorten valloittaja ja heikkouden tuhoaja. Se vaikuttaa muun muassa aivotoimintaa parantavasti. Juo siis tätä teetä työpäiväsi aikana!

// Ramon

Huomioitavaa: Kaikki postasusarjan juomat sisältävät voimakkaita yrttejä, joilla on vaikutuksia kehon fyysisiin ja kemiallisiin reaktioihin monellakin tasolla. Jos käytät lääkkeitä, keskustele ensin lääkärisi kanssa mahdollisista sivuvaikutuksista.

Postaussarjan juomia ei tule käyttää kaikkia saman päivän aikana, eikä niitä tule myöskään käyttää jatkuvasti. Keho tottuu pitkittyneeseen käyttöön, eikä niistä silloin saa enää toivottua efektiä. (Kofeiinikahvia juojille varmasti tuttu juttu… ? )

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS:

TOP5 PÄIVITETYT KUUMAT JUOMAT OSA1/5

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *