Hae
Ready Steady Flow
Kaupallinen yhteistyö

TOP5 päivitetyt kuumat juomat osa 1/5

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

rasvakahvi

Nyt alkaa mielenkiintoinen, viisiosainen postaussarja, jossa jaan teille toimiviksi todettuja kuumia juomia, joilla voit viedä kahvi- ja/tai teehetken seuraavalle levelille. Näissä resepteissä yhdistetään keskenään erilaisia yrttejä ja lääkinnällisiä sieniä, joilla voidaan vaikuttaa niin jaksamiseen, mielialaan, keskittymiseen kuin rauhoittumiseenkin. Ensimmäinen osa käsittelee tuunattua rasvakahvia!

1 Rasvakahvi pakurilla ja macalla

Aloitetaan ensin perusjutuista. Ja ihan siksi, koska huomasin viime viikonloppuna, kun meillä kävi yökylävieraita, että on vielä ihmisiä, joille bulletproof a.k.a. rasvakahvi ei ole vielä tuttu.

Tarvitset blenderin, joka kestää kuumia nesteitä tai sitten tosi ison mukin ja sauvasekoittimen. Keitä ensin kahviannos valitsemallasi tavalla. Mieluiten tietenkin pienpaahtimon vastikään paahdetuista pavuista, jotka jauhat juuri ennen keittämistä. Lisää blenderiin tai isoon mukiin 1-2rkl suolatonta voita/gheetä ja 1-2rkl mct-öljyä/kapryylihappoa. Blendaa 20 sekuntia. Lisää instant pakurijauhetta 0,5tl ja macaa 0,5tl* sekaan ja blendaa vielä hetki.

rasvakahvi

Pakurikäävällä on lukuisia terveysvaikutuksia. Sillä voi buustata vastustuskykyä ja sen kerrotaan edesauttavan pitkäikäisyyttä. Tässä kombossa pakuri myös hieman tasapainottaa kofeiinin vaikutusta, jos siis käytät tähän kofeiinipitoista kahvia. Macalla on elinvoimaa lisäävä vaikutus. Se parantaa libidoa ja lisää energisyyttä.

Tämä juoma toimii parhaiten aamulla ja sillä voi jopa korvata aamupalankin. Itse lisään yleensä sekaan laadukasta kollageeniproteiinijauhetta, niin nälkää ei tarvitse odotella moneen tuntiin vielä!

*Aloita macan käyttö 0,5 teelusikallisella päivässä ja lisää annostusta kehoasi kuunnellen.

// Ramon

Huomioitavaa: Kaikki postasusarjan juomat sisältävät voimakkaita yrttejä, joilla on vaikutuksia kehon fyysisiin ja kemiallisiin reaktioihin monellakin tasolla. Jos käytät lääkkeitä, keskustele ensin lääkärisi kanssa mahdollisista sivuvaikutuksista.

Postaussarjan juomia ei tule käyttää kaikkia saman päivän aikana, eikä niitä tule myöskään käyttää jatkuvasti. Keho tottuu pitkittyneeseen käyttöön, eikä niistä silloin saa enää toivottua efektiä. (Kofeiinikahvia juojille varmasti tuttu juttu… 😉 )

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *