Hae
Ready Steady Flow

Taikinalla takaisin

Blogikuvioissa ollaan! Entistä vahvempana. Vaikka salilla käynnit ovatkin jääneet väliin… Haha.

Aloitetaan hengähdystauon jälkeinen ura neutraalisti myskikurpitsaletuilla, niin kukaan ei joudu pahoittamaan mieltään tai väärinymmärtämään mitään 🙂 Yritän kirjoittaa reseptinkin mahdollisimman selvästi 😉

Kypsytä myskikurpitsanpuolikkaita uunissa noin 45 minuuttia (niin kauan, kunnes malto on pehmeää). Kaavi maltoa 5dl kulhoon ja sekoita joukkoon 2 kananmunaa ja 2rkl kookosjauhoa sekä hyppysellinen suolaa. Paista keskilämmöllä pannulla pieniä lettuja voissa, gheessä tai kookosöljyssä.

Aika helppoa ja namia.

2 kommenttia

  1. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

    Kiitti reseptistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *